27 Ιουν 2009

Το Βακχικόν στο ARTogether 09..
ARTogether Festival @ Gazi 2,3,4 Ιουλίου ARThouse

Η καλλιτεχνική πολιτεία του bankit.gr ζωντανεύει στο κέντρο της πόλης με τo ARTogether Festival @ Gazi! Όλες οι τέχνες συγκεντρώνονται για άλλη μια χρονιά σε ένα φεστιβάλ, δίνοντας ραντεβού αυτή τη φορά στο ARThouse.

Ζωγράφοι, φωτογράφοι, ηθοποιοί, θεατρικές ομάδες, σκηνοθέτες, performers, συγκροτήματα, συγγραφείς, συνθέτες, γραφίστες, σεναριογράφοι, σκιτσογράφοι, animators, εικαστικοί, ποιητές, χορευτές, στιχουργοί, καλλιτεχνικές ομάδες θα δηλώσουν το παρόν για 3 μέρες σε ένα φεστιβάλ γεμάτο καλλιτεχνικά δρώμενα και ατελείωτα parties!

2,3 και 4 Ιουλίου πάνω από 150 καλλιτέχνες, με περισσότερα από 350 έργα θα ζωντανέψουν την πολιτεία του bankit.gr στην καρδιά της Αθήνας!

Οι καλλιτέχνες συναντιούνται, εκθέτουν τα έργα τους, ζωντανεύουν τις παραστάσεις τους, ελευθερώνουν τις μουσικές τους. Και το κοινό, απολαμβάνει τη δημιουργικότητά τους, συνομιλεί μαζί τους, διασκεδάζει και κάνει party μέχρι το πρωί!
Να είστε εκεί! Για περισσότερες πληροφορίες και για το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων:
www.artogether.gr info@bankit.gr

2,3,4 Ιουλίου 20:00 ΜΜ ARThouse Κωνσταντινουπόλεως 46 Γκάζι
Είσοδος ελεύθερη

*

Λίγα λόγια για την πολιτεία του bankit.gr

Η πολιτεία του bankit.gr εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο διαδίκτυο τον Ιούνιο του 2007 με σκοπό να φιλοξενεί καλλιτέχνες από 20 κατηγορίες τεχνών και τα έργα τους. Έχει πάρει μέρος σε πολλά φεστιβάλ και καλλιτεχνικά events, ενώ τον Ιούλιο του 2008 πραγματοποίησε το ARTogether Festival @ Saronida (www.artogether.gr) με τη συμμετοχή περισσοτέρων από 150 καλλιτεχνών και την προβολή περισσοτέρων από 350 έργων. Έχει δική της εκπομπή στο διαδικτυακό κανάλι www.tvxs.gr με τον τίτλο ΤΕΧΝΟλογίες (www.tvxs.gr/c13), ενώ οργανώνει τη σειρά καλλιτεχνικών events «2match art», το πρώτο από τα οποία πραγματοποιήθηκε το Μάιο 2009 στο ARThouse, στο Γκάζι. Αυτή τη στιγμή φιλοξενεί περισσότερα από 3000 έργα και πάνω από 700 καλλιτέχνες.

Η πολιτεία του bankit.gr από το Μάιο του 2008 είναι επίσημα Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία με την ονομασία Bankit ΑΜΚΕ.

*

To περιοδικό γραμμάτων και τεχνών Βακχικόν είναι χορηγός επικοινωνίας στο ARTogether 09, ενώ συμμετάσχει με ένα βίντεο χαρακτηριστικό των "θεαμάτων" που προσφέρει στο καλλιτεχνικό διαδίκτυο από την άνοιξη του 2008.