9 Οκτ 2013

Pass2Day | Θεωρίες Συνωμοσίας Mέρος B' | #66

Pass2Day. O Διονύσης Κούτρας επιμελείται τη μουσική στήλη του vakxikon.blogspot.gr. Kάθε Τετάρτη στο blog γράφει για μουσική. Και κάθε Κυριακή στο Vakxikon Radio, 8-10 το βράδυ, παίζει μουσική και μιλάει γι' αυτήν. 

Eπιμέλεια: Διονύσης ΚούτραςΟ Michael Jackson ζει... 

Έχει αγαπηθεί αλλά και έχει κατηγορηθεί όσο κανείς άλλος. Φυσικά μιλάμε για το βασιλιά της ποπ Michael Jackson ο οποίος χρησιμοποιούσε τα μίντια όσο κανείς άλλος, όχι μόνο για να φτιάχνει αλλά και για να χαλάει την εικόνα του παράλληλα όπoτε αυτός το ήθελε. Ο πιο δυστυχισμένος βασιλιάς πέθανε στις 25 Ιουνίου το 2009 από καρδιακή προσβολή. Η αλήθεια πάντως είναι ότι ο Michael Jackson "αξίζει" περισσότερα νεκρός παρά ζωντανός, όπως και κάθε καλλιτέχνης του βεληνεκούς του. Οι θεωρίες συνωμοσίας, τέσσερα χρόνια μετά το θάνατο του, αυξάνονται συνεχώς.


Ενδεικτικά θα αναφέρουμε μερικές. Ο Michael Jackson σκηνοθέτησε το θάνατο του για να γλιτώσει από τους δανειστές του, καθώς ήταν γνωστό ότι χρωστούσε πολλά λεφτά. Ο ΜJ ήταν εθισμένος στα υπνωτικά χάπια και στο αλκοόλ. Λέγεται ότι πριν πεθάνει είχε να κοιμηθεί δύο μήνες. Στα πενήντα του χρόνια πλέον ήταν τόσο ταλαιπωρημένος που στην παγκόσμια περιοδεία που είχε προγραμματίσει να κάνει λίγο πριν πεθάνει είχε συμφωνήσει για δέκα εμφανίσεις αλλά ο μάνατζερ του έκλεισε πενήντα εμφανίσεις με το συμβόλαιο να έχει υπογραφεί και ο καλλιτέχνης να μη μπορεί να κάνει πίσω. 


Μία άλλη θεωρία λέει ότι ο ΜJ πέρασε τα σύνορα για Μεξικό και ένας σωσίας του πέθανε στη θέση του. Μάλιστα, ένας τελωνειακός τον αναγνώρισε αλλα από τότε κανείς δεν τον έχει δει στο Μεξικό. Η δίκη και η φυλάκιση του προσωπικού γιατρού του, μετά από υπερβολική δόση υπνωτικών, έκανε πολλούς να πιστέψουν ότι ο βασιλιάς πέθανε. Η απόφαση όμως μιλάει για «φερόμενο θύμα» και για «φερόμενη ημερομηνία» θανάτου. Πως είναι δυνατόν να καταδικαστεί κάποιος γαι φερόμενο θύμα; Ή για φερόμενη ημερομηνία θανάτου; Ερωτηματικά υπάρχουν και για την κηδεία του τραγουδιστή. Γιατί το φέρετρο δεν ανοίχτηκε ποτέ; Γιατί αργήσαν τόσο πολύ να βρουν το μέρος που θα κηδευόταν ο ΜJ; Η οικογένεια του ΜJ πήρε από τα δικαιώματα της ταινίας «This is it» 100.000.000 δολλάρια! 

Η κρίση είναι δική σας... 

 Όταν δείτε το βίντεο θα καταλάβετε...