30 Απρ 2014

Pass2Day | Καινούριος συναυλιακός χώρος στην Αθήνα | #88

Pass2Day. O Διονύσης Κούτρας επιμελείται τη μουσική στήλη του vakxikon.blogspot.gr. Kάθε Τετάρτη στο blog γράφει για μουσική. Και κάθε Κυριακή στο Vakxikon Radio, 8-10 το βράδυ, παίζει μουσική και μιλάει γι' αυτήν. 

Eπιμέλεια: Διονύσης Κούτρας


Επιτέλους στο κέντρο της Αθήνας άνοιξε τις πύλες του ένας ολοκαίνουριος συναυλιακός χώρος, χωρητικότητας 2000 περίπου ατόμων, εξαιρετικής αισθητικής και ακουστικής. Το Stage Volume 1, όπως ονομάζεται, βρίσκεται επί των οδών Αγ.Ελεούσης 3 και Κακουργιοδικείου στο Μοναστηράκι. Οι παλαιότεροι θα το θυμούνται ως Venue. Στους σχεδόν δύο μήνες τώρα λειτουργίας έχει φιλοξενήσει αρκετά ονόματα της ελληνικής και ξένης δισκογραφίας. Κρατείστε σημειώσεις γιατί το καλοκαίρι που έρχεται, η σκηνή του Stage Volume 1 θα  φιλοξενήσει τεράστια ονόματα.


Ένα από τα ιστορικότερα cult συγκροτήματα της δεκαετίας του ’80, οι Violent Femmes, έρχονται στη σκηνή του Stage Volume 1 στις 16 Ιουνίου. Οι τιμές των εισιτηρίων είναι στα 26 ευρώ στην προπώληση και στα 29 ευρώ στο ταμείο.


Οι Βραζιλιάνοι Sepultura έρχονται την Πέμπτη 3 Ιουλίου στον ίδιο χώρο για μία συναυλία, ώστε να ξεσηκώσουν τον κόσμο τους, με τον εξτρίμ μέταλ ήχο τους. Οι τιμές των εισιτηρίων είναι στα 22 ευρώ στην προπώληση και στα 25 ευρώ στο ταμείο.


Το αγαπημένο συγκρότημα του ελληνικού κοινού, οι Φιλανδοί HIM, θα βρίσκονται στο Stage Volume 1 την 1η Αυγούστου, δίνοντας χαρά σε όλους τους θαυμαστές τους. Οι τιμές των εισιτηρίων είναι στα 26 ευρώ στην προπώληση και στα 29 ευρώ στο ταμείο.