26 Ιουν 2014

Pass2Day | Rockwave Festival 2014 | #95

Pass2Day. O Διονύσης Κούτρας επιμελείται τη μουσική στήλη του vakxikon.blogspot.gr. Kάθε Τετάρτη στο blog γράφει για μουσική. Και το ίδιο βράδυ στο Vakxikon Radio, 8-10 το βράδυ, παίζει μουσική και μιλάει γι' αυτήν. 

Eπιμέλεια: Διονύσης Κούτρας
 
 
 
Η στιγμή που όλοι περιμέναμε έφτασε. Ξεβουλώστε τα αφτιά σας  γιατί την Παρασκευή 11 και το Σάββατο 12 Ιουλίου ξεκινάει το απρόβλεπτο χωρίς όρια, ωράριο και ατελείωτη μουσική Rockwave festival 2014. Oι πύλες του Terra Vibe ανοίγουν για ακόμη μία χρονιά για να φιλοξενήσουν το μουσικό γεγονός της χρονιάς. Διανύοντας ήδη τον 19ο χρόνο του, το μεγαλύτερο μουσικό φεστιβάλ της χώρας δεν σταματάει ποτέ να μας εκπλήσσει. Παρόλο που το φετινό φεστιβάλ θα είναι διήμερο, σαράντα καλλιτέχνες θα περάσουν από τις σκηνές Terra και Vibe. Το φεστιβάλ αυτό είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να πάρουμε τις σκηνές μας και να κατασκηνώσουμε δύο μέρες ακούγοντας πολύ μουσική μέχρι τις πρωινές ώρες αποφορτίζοντάς μας από τα προβλήματα και το θόρυβο των αστικών κέντρων .

Την Παρασκευή 11 Ιουλίου θα εμφανιστούν: (Terra stage) Active Member, Noova Groova, Rodney P και Dj Skitz, Βαβυλώνα, Ταφλάθος, Νικήτας Κλίντ, Μoriginal & Fleck, Normatraxx sound system, Στιχοπλοκές (Vibe stage) Τimo Maas (midnight show), Roni Size &Mc Youngman (midnight show), The Godfathers, Vic, Beggars blues diary.

 
Το Σάββατο 12 Ιουλίου θα εμφανιστούν: (Terra stage) Γιάννης Χαρούλης, Νατάσα Μποφίλιου, Greeklish Babylon (Vibe stage) Booka shade (midnight show), Woodkid, Calexico, Little Barrie, Chinese Basement.
 
Oι τιμές των εισιτηρίων θα είναι ως εξής: 16 ευρώ για τα πρώτα εισιτήρια και μετά θα είναι  στα 18 ευρώ. Στα ταμεία του φεστιβάλ τα εισιτήρια θα κοστίζουν 20 ευρώ. Όποιος θέλει και τις δύο ημέρες να βρίσκεται στη Μαλακάσα, το εισιτήριο θα κοστίζει 30 ευρώ.