4 Μαρ 2015

Pass2Day | Hard Rock Cafe στο κέντρο της Αθήνας | #120Pass2Day. O Διονύσης Κούτρας επιμελείται τη μουσική στήλη του vakxikon.blogspot.gr. Kάθε Τετάρτη στο blog γράφει για μουσική. Και το ίδιο βράδυ στο Vakxikon Radio, 10-12, παίζει μουσική και μιλάει γι' αυτήν. 
Eπιμέλεια: Διονύσης Κούτρας 
 
 

Την 1η Απριλίου διάλεξε η Hard Rock International για να ξεκινήσει να λειτουργεί το Hard Rock Cafe, μετά από ένα μικρό διάστημα απουσίας. Η εταιρεία η οποία διοικεί όλα τα Hard Rock Cafe σε όλον τον κόσμο ανοίγει στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα επί της οδού Αδριανού 52 για αρχή το κατάστημα με τα αξεσουάρ. Το καλοκαίρι θα λειτουργήσει το μπαρ ενώ τον Μοέμβριο όπου και θα γίνουν και τα επίσημα εγκαίνια θα ανοίξει και το εστιατόριο.
Η εταιρεία δείχνει να πιστεύει πολύ στον τουρισμό που μαζεύει η Αθήνα, άλλωστε το Hard Rock Cafe θα στεγάζεται σε ένα εκπληκτικό κτίριο ακριβώς κάτω από τον βράχο της Ακρόπολης, αλλά και στο ντόπιο κόσμο. Σκοπός της εταιρείας είναι να μπορέσει να μαζέψει όσο το δυνατόν περισσότερα αναμνηστικά από την ελληνική σκηνή, που θα διακοσμουν το καφέ.
Χαρακτηριστικά το δελτίο τύπου αναφέρει: «Το 900 τετραγωνικών μέτρων-διώροφο καφέ, με την εμβληματική διακόσμηση προσαρμόζει το ύφος του στην τοπική κληρονομιά και κουλτούρα. Το νέο Hard Rock Cafe μπορεί να φιλοξενήσει στο εσωτερικό του χώρο περισσότερα από 200 άτομα, ενώ ακόμη διαθέτει ένα ξεχωριστό μπαρ γεμάτο ζωή, μια μοναδική εσωτερική αυλή και ταράτσα, καθώς και το κατάστημα λιανικής πώλησης αξεσουάρ Rock shop –που είναι προγραμματισμένο να λειτουργήσει τον Απρίλιο».