27 Απρ 2015

Poetry Sounds of Athens | 30.4.2015 | Cabaret Voltaire
Στον εξαιρετικό χώρο του Cabaret Voltaire, την Πέμπτη 30.4 στις 20:30 και κάθε μήνα θα λαμβάνει χώρα ένα πολύ ιδιαίτερο event ποίησης γιαποιητές και μη. Πρώτος μας καλεσμένος ο υπέροχος ηθοποιός Δημήτρης Βερύκιος!

Στο Poetry sounds of Athens o καθένας μπορεί ανεξαρτήτου πολιτικής πεποιθήσεως, θρησκευτικής πίστης, σεξουαλικής προτιμήσεως, ηλικίας εθνικότητας ή φύλου να έρθει και να μοιραστεί τα ποιήματα του με το κοινό και να διαξιφιστεί ποιητικά με τους υπόλοιπους ποιητές.

Για τους ποιητές μας το μαγαζί θα κερνάει μια μπύρα ή κρασί ενώ ο νικητής του εκάστοτε μήνα θα δημοσιεύει τονικητήριο ποίημα του στο καλύτερο φιλολογικό περιοδικό «ΝέαΠαιδεία», στο νο 1 λογοτεχνικό περιοδικό «Βακχικόν» και στο ηλεκτρονικό περιοδικό «Ποιείν».

Το Poetry Sounds of Athens δεν θα είναι απλά μία σειρά από μονότονες βραδιές ποίησης, διότι πέρα από τη μουσική και τους εκλεκτούς καλεσμένους του θα είναι και καθοριστική η συμμετοχή του κοινού στην όλη διαδικασία, εφόσον οι κριτές θα επιλέγονται τυχαία από το κοινό κι ενώ το κοινό θα καλείται να επηρεάζει την γνώμη των κριτών με τον τρόπο του...

Η ποίηση είναι μία πόρτα ανοιχτή. Ελάτε να την διαβούμε! Αντέχεις;
 
Για όποιες πληροφορίες και για διάθεση συμμετοχής στείλε email στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση:  athens.poetrysounds@hotmail.com

Τόποςδιεξαγωγής:
CabaretVoltaire Μαραθώνος 30, Μεταξουργείο