14 Δεκ 2013

Τα Παραμυθεύματα της Εύας και... οι Φίλοι της


Χριστουγεννιάτικη παραμυθο-γιορτή στον Πολυχώρο της Άγκυρας (Σόλωνος 124) με την παιδική, θεατρική, διαδραστική παράσταση Τα Παραμυθεύματα της Ευας και οι... Φίλοι της από την Εύα Πετροπούλου-Λιανού, το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013, στις 12.30.
 
Άραγε τι θα γινόταν αν οι ήρωες των παραμυθιών έβγαιναν από τις σελίδες τους κι βρισκόντουσαν αναμέσα μας; Οι ήρωες από τα παραμύθια της Εύας Πετροπούλου-Λιανού όπως η Ξακουστή, η Νεραίδα και το Ξωτικό, η τηλεόραση και η Σιμόνε, η Ζεραλντίν αλλά κι άλλοι ένας - ένας  βγαινουν απο τις σελίδες και  ζωντανευούν, ώστε να έρθουν ανάμεσα μας και να μας περάσουν μηνύματα  αγάπης, σεβασμού και αλληλεγγύης μεσα από διαδραστικό παιχνίδι και μπόλικη φαντασία... Θα ταξιδέψουν μικρούς και μεγάλους σ' ένα ξεχωριστό και πρωτότυπο παραμυθοταξίδι και θα μας μυήσουν ακόμη μια φορά στη μαγική χώρα των παραμυθιών, της φαντασίας και της ξενοιασιάς.  
Τα παραμύθια από όπου θα ζωντανέψουν οι ήρωες: Η Κόρη της Σελήνης (εκδόσεις Οσελότος), Η Ζεραλντίν και το ξωτικό της λίμνης (εκδοσεις Έναστρον), Τα Παραμυθοταξιδεύματα της Εύας (εκδόσεις Vakxikon.gr), Εγώ κι ο Άλλος μου Εαυτός, η Σκιά μου (εκδόσεις Σαΐτα).
 
Ηθοποιοί - Ήρωες:

ΑΝΝΑ ΓΙΑΝΝΑΚΙΔΟΥ: Άννα / Γιαγιά Αντριάννα
ΑΝΤΑ ΓΙΑΝΟΥΚΑΚΗ : Μαρίνα 
ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΑΝΙΑΔΑΚΗ: Νεράιδα, τηλεόραση 
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ: Σιμόνε, αμυγδαλιά 
ΘΩΜΑΣ ΧΑΒΙΑΝΙΔΗΣ: Η σφαίρα 
ΛΥΔΙΑ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ: Κόρη τη Σελήνης, Ξακουστή, Ζεραλντίν   
ΘΩΜΑΣ MATOYΛΑΣ: Ξωτικό ΣΑΠΕΡΛΙΠΟΠΕΤ
 
Μετά το τέλος της παράστασης face painting για τα παιδιά.
Γενική είσοδος: 5 ευρώ / Ειδική είσοδος για ανέργους και γκρουπ: 4 ευρώ.