10 Σεπ 2014

Pass2Day | Happy Festival 2014 | #100

Pass2Day. O Διονύσης Κούτρας επιμελείται τη μουσική στήλη του vakxikon.blogspot.gr. Kάθε Τετάρτη στο blog γράφει για μουσική. Και το ίδιο βράδυ στο Vakxikon Radio, 10-12, παίζει μουσική και μιλάει γι' αυτήν. 

Eπιμέλεια: Διονύσης Κούτρας
 

Έφτασε ο καιρός λοιπόν να επιστρέψουμε στα εγκόσμια μετά από περίπου ένα μήνα ξεκούρασης. Αφού ευχηθούμε τα κοινότυπα, καλό χειμώνα, καλή σεζόν κτλ., δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να αποχαιρετήσουμε το καλοκαίρι από μια συναυλία. Η Τεχνόπολις του δήμου Αθηναίων στο Γκάζι, το Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου, ανοίγει τις πύλες της για να φιλοξενήσει το HAPPY FESTIVAL 2014. Ονόματα από την παγκόσμια και ελληνική σκηνή θα μας κρατήσουν συντροφιά το βράδυ εκείνο. 

Φορέστε το πιο γλυκό σας χαμόγελο και την καλύτερη σας διάθεση καθώς happenings, workshop και πολλά άλλα θα συμβούν στον χώρο που θα φιλοξενήσει το φεστιβάλ. Τo line up της βραδιάς έχει ως εξής: Cuban Beats All Stars (Orishas), Club De Belugas feat. Brenda Boykin, Marinah (ex Ojos de Bruho) y Los Argonautas, Metastaz, Σπύρος Γραμμένος, Gadjo Dilo, Penny & the Swingin' Cats, Pedro Santana & Tumbao Team & Ποδηλάτιν. 

Όλοι όσοι παρακολουθήσουν το φεστιβάλ θα μπουν στην κλήρωση για ένα ταξίδι δύο ατόμων στην Βαρκελώνη για την περίοδο των Χριστουγέννων με τα αεροπορικά εισιτήρια και το ξενοδοχείο πληρωμένα από την διοργανώτρια εταιρεία.

Η προπώληση των εισιτηρίων είναι στην τιμή των 17 ευρώ ενώ στο ταμείο την ημέρα εκείνη θα είναι στα 20 ευρώ. Άνεργοι, συνταξιούχοι και φοιτητές με την επίδειξη της ειδικής κάρτας θα μπορούν να αγοράσουν το εισιτήριό τους στα 13 ευρώ.