16 Σεπ 2015

Pass2Day | O Γιάννης Αγγελάκας σε νέες μουσικές "περιπέτειες" | #133

Pass2Day. O Διονύσης Κούτρας επιμελείται τη μουσική στήλη του vakxikon.blogspot.gr. Kάθε Τετάρτη στο blog γράφει για μουσική. Και κάθε Δευτέρα βράδυ στο Vakxikon Radio, 10-12, παίζει μουσική και μιλάει γι' αυτήν. 
 
Eπιμέλεια: Διονύσης Κούτρας


Πέρυσι τον Σεπτέμβρη ο Γιάννης Αγγελάκας είχε ανακοινώσει στο Θέατρο Βράχων το τέλος της μουσικής πορείας των φίλων μουσικών (Ντίνος Σαδίκης, Τίτος Καργιωτάκης, Στάθης Αραμπατζής, Χρήστος Χαρμπίλας) "Όλα είναι δρόμος". 

Στις δύο sold out συναυλίες που πραγματοποιήθηκαν στην Τεχνόπολη προς τιμήν του Θάνου Ανεστόπουλου, ο τραγουδοποιός μάς παρουσίασε την ταυτότητα των νέων του μουσικών. Οι νέοι μουσικοί φίλοι του Αγγελάκα θα παρουσιαστούν επίσημα  μέσα στον Νοέμβριο.

Μέσα από την επίσημη σελίδα του στο facebook ο Γιάννης Αγγελάκας ανακοινωσε τα εξης: «Για την συναυλία στήριξης και αγάπης προς τον Θάνο Ανεστόπουλο θα κατέβω στις 10 του Σεπτέμβρη στο Γκάζι με μερικά μέλη από την καινούργια μπάντα που προβάρουμε εδώ και μήνες. Tην Λαμπρινή Γρηγοριάδου στην ακουστική κιθάρα, τον Αναστάση Βουκυκλαράκη στα τύμπανα και τον Γιάννη Σαββίδη στην ηλεκτρική κιθάρα, να παίξουμε μερικά από τα παλιά τραγούδια που έχουμε ήδη προβάρει μιας και δεν είμαστε ακόμα έτοιμοι. Η μπάντα ολόκληρη μαζί με τους: Γιώργο Αβραμίδη στην τρομπέτα και James Wylie στο σαξόφωνο (που δεν θα μπορέσουν να κατέβουν στο Γκάζι), θα βγει στο δρόμο με παλιό και νέο υλικό από τον Νοέμβρη».

Ο Γιάννης Αγγελάκας με τους υπόλοιπους μουσικούς και τα Διάφανα Κρίνα επανέφεραν για δύο βράδια τα παλιά χρόνια της μυσταγωγίας, υπενθυμίζοντας και τονίζοντας για ακόμη μία φορά πόσο ανάγκη έχουμε από μία καλή ελληνική ροκ μπάντα.