4 Νοε 2015

Pass2Day | Nέος δίσκος για τον Φοίβο Δελοιβοριά. Η "Καλλιθέα" στο Gagarin 205 | #138Pass2Day. O Διονύσης Κούτρας επιμελείται τη μουσική στήλη του vakxikon.blogspot.gr. Kάθε Τετάρτη στο blog γράφει για μουσική. Και κάθε Δευτέρα βράδυ στο Vakxikon Radio, 10-12, παίζει μουσική και μιλάει γι' αυτήν. 
Eπιμέλεια: Διονύσης ΚούτραςΔελτίο Τύπου: H Ιnner Ear παρουσιάζει μια μοναδική συναυλία στο Gagarin 205, το Σάββατο 28 Νοεμβρίου: ο Φοίβος Δεληβοριάς θα παρουσιάσει για πρώτη φορά ζωντανά όλα τα τραγούδια από το νέο του δίσκο, "Καλλιθέα".

Σάββατο 28 Νοεμβρίου 
Gagarin 205

Φοίβος Δεληβοριάς - "Καλλιθέα"

Παρουσίαση δίσκου

Τιμές εισιτηρίων: 10 ευρώ προπώληση, 12 ευρώ στo ταμείο.

Σημεία προπώλησης: www.viva.gr, καταστημάτα Public, Παπασωτηρίου, SevenSpots, Ιανός, Media Markt, Reload (Πανεπιστημίου 54)

Με τη γνωστή «ενδόξως μπάσταρδη» τετραμελή μουσική παρέα του (Ντούβας, Χριστοδούλου, Παντέλης, Soto), συνεπικουρούμενη από τον παραγωγό του άλμπουμ Χρήστο Λαϊνά και από τη νέα τραγουδίστρια Αναστασία Βελισσαρίου, με ηλεκτρισμό, με προβολές και με αγωνία, θα δημιουργήσουν ένα μικρό προάστιο του '80 στη σκηνή και μετά θα προσπαθήσουν να ξεφύγουν απ' αυτό. Με μια μικρή γιορτή που θα μας φτάσει μέχρι εδώ.

Η "Καλλιθέα", που θα κυκλοφορήσει από την Inner Ear στις 23 Νοεμβρίου, αποτελείται από 11 τραγούδια που γράφτηκαν και ηχογραφήθηκαν στο πατρικό του Φοίβου, στο γνωστό προάστιο που -όπως όλα γύρω- δείχνει καθημερινά ν' αλλάζει θέση. Οι πρωταγωνιστές της έχουν αναφορές στη δεκαετία του '80, αλλά η "Καλλιθέα" δεν είναι ένας δίσκος νοσταλγικός. Για την ακρίβεια, φοβάται ιδιαίτερα μη μας φάει το παρελθόν μας. Κι έτσι αποφασίζει να το δει κατάματα, σαν κάτι που απλώς γέννησε το σήμερα. Κι ύστερα να κλείσει πίσω του την πόρτα και να πάει κάπου αλλού.


 Οι Planet Of Zeus επιστρέφουν με μια συναυλία για φιλανθρωπικό σκοπό στην καρδιά των εξαρχείων.

Οι Planet Of Zeus επιστρέφουν στο Αn Club για ένα live show με ξεχωριστό χαρακτήρα. Επιστρέφοντας από την Ευρωπαική τους περιοδεία και λίγες μέρες πριν αναχωρήσουν στην Ευρώπη, ως το main Support тων Clutch, οι Planet Of Zeus επιλέγουν για ακόμα μια φορά να μην πάνε σπίτι τους αλλά να πραγματοποιήσουν ένα Live του οποιου ολατα έσοδα θα διατεθούν για φιλανθρωπικο σκοπο!

Είσοδος: 8 Ευρώ, δεν θα υπαρχει προπωληση.

Doors: 21.00